مشاوره حقوقی رایگان - طرح شمیم رضوی

با سلام و روز بخیر
بنده در حال انجام کارهای طلاقم هستم زوجه هستم برای استرداد جهیزیه اقدام کردم دادخواست قرار تامین خواسته دادم دو بار برگشت خورده با این متن که فاقد پاسخ نامه طرح شمیم رضوی است الان باید چی کار کنم گواهی شمیم از کجا تهیه کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تامین خواسته نیاز ندارد یا دستور موقت درخواست کنید یا دادخ

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما دقیق مطرح نشده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طرح شمیم رضوی مربوط به چه ارگانی است ؟؟
برای استرداد جهیزیه با تامین خواسته چنین چیزی ضرورت ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر بیشتر حالت صلح وسازشی دارد از دفاتر خدما قضایی پیگیری گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ظاهراً طرح جدیدی است که ظاهراً فعلا در همدان و مشهد در حال اجرای آزمایشی است باید پول بدهید در کلاس قرآن شرکت کنید تا به شما گواهی بدهند !!!!

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام طبق روالی که در شهرتان هست اقدام کنیذ