مشاوره حقوقی رایگان - شکایت متقابل توهین

با سلام و احترام، متاسفانه پسرخاله های بنده عالما وعامدا در زمین کشاورزی ما شخم زده و قطره آبیاری پهن کرده بودند و بنده و برادرم در حضور خودشان که فیلم میگرفتن قطره ها را به داخل زمین کشاورزی خودشان جابجا کردیم که متاسفانه به ما تهمت دزدی می‌زنند درحالی که بنده و برادرم حاضریم سوگند یادکنیم که هیچ سرقتی صورت نگرفته.ضمنا ایشان با بنده و برادرم درگیری لفظی داشتند و برای تحریک برادر بنده به فحاشی کردن از الفاظ رکیک استفاده می‌کنند که این الفاظ رکیک نسبت به برادر بنده نیستند درحالی که متاسفانه برادر بنده از لفظ توهین آمیزی نسبت به ایشان به کار می برد و ایشان از این لحظه فیلم گرفته اند. سوال. 1.بنظر شما بنده میتوانم شکايت متقابل مطرح کنم؟ 2. شکایت متقابل را چگونه مطرح کنیم ؟ آیا از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنیم یا در جلسه رسیدگی دادگاه به قاضی اعلام کنیم؟ 3. در مورد تهمت دزدی بنظر شما الان شکایت افترا مطرح کنیم یا بعد از صدور قرار منع تعقیب،؟ 4.اگر بنده شکایت متقابل توهین مطرح کنم و اثبات نشود آیا ایشان می توانند بعد از منع تعقیب اتهام افترا مطرح کنند؟ 5.بنظرشما مجازات سخت‌گیران چیست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال قبلا پاسخ داده شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص سهم زدن زمین شما می توانید شکایت مزاحمت ملکی و تهمت و افترا و توهین و فحاشی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص اعاده حیثیت چند نکته حائز اهمیت است

اول اینکه می‌بایست عدم نتیجه اثبات شده باشد می‌بایست طرف مقابل سوء نیت داشته باشد به هر دلیلی نمی‌توان اعاده حیثیت داشت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت مجزا از طریق دفاتر خدمات قضایی نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم برای اثبات جرم افترا احراز سوء نیت ضرورت دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله در خصوص توهین و افترا میتوانید اقدام کنید