مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت

با سلام و خسته نباشید
هفته قبل چهارشنبه برادر من را آگاهی به جرم سرقت دستگیر کرد
شاکی یکی از اقوام نزدیک هست
تا امروز برادرم در بازداشت گاه می‌باشد برای تکمیل پرونده
در شب سرقت برادر بنده در تمامی ساعات در منزل بود
اما شاکی ادعا کرده که فیلم دوربین مداربسته دارد
دزد منزل اینها با رو پوش وارد خونه شاکی شده و پسر شاکی(تنها در منزل بوده) با ادعای اینکه توانستم روپوش رو باز کنم و ببینم این کیه؟! و گفته برادر من بوده!!!
الان با توجه به توضیحات کوتاه بنده وضعیت برادرم به چه صورت می باشد؟؟؟
و اینم اضافه کنم که برادر من قبل از سرقت و این ماجراها از این آقا تقاضای پول با گرو گذاشتن سند ماشین کرده بود که گفت ندارم.(شاکی این صحبت ها ضبط کرده!)
ادله کافی برای اثبات جرم در این قضیه برای قاضی هست؟؟؟
و ته این مسئله چی میشه؟
و در چه صورت و چه زمانی ما میتونیم اعاده حیثیت کنیم؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دلایل مدارک و شهودخود را بابت ادعای خودتان ثابت کنید و بعد از انجام تحقیقات و صدور رای نسبت به پرونده و قطعیت آن میتوانید اعاده حیثیت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید سند بگذارید تا برادرتان در بازداشت نمانند و در صورت عدم اثبات به عنوان افترا شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با گذاشتن سند میتوانید مانع از بازداشت شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید برای رفع اتهام دفاع کنید و با گذاشتن وثیقه میتوانید رفع بازداشت بنمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه دلایل و مدارک دفاعیات خود را مطرح کنید و نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...برادرتان باید با دلیل محکمه پسند عدم حضور خود را اثبات نماید در غیراینصورت محکوم خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به دفاعیات و مدارک نتیجه دادگاه مشخص میشود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این خصوص باید دلایل و شهود مورد بررسی قرار گیرد در هرصورت شما میتوانید فعلا سند بگذارید تا برادرتان ازاد شود و اگر بیگناهی برادر ثابت شد ، به جرم افترا تقاضای اعاده حیثیت دهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اولاً اثبات جرم سرقت نیاز به دلایل محکم دارد یعنی صرف ادعای یک نفر مبنی بر اینکه من سارق را دیده ام کافی نمی باشد ثانیا اگر در فیلم چهره ی برادرتان معلوم باشد که در اینصورت تقریبا باید جرم را ثابت شده دانست ولی اگر چهره ی وی مشخص نباشد ، پلیس آگاهی مشخصات ظاهری فردی که در فیلم است را با برادرتان تطبیق خواهد داد و در نهایت اعلام نظر می نماید ثالثا اگر شهود و ادله ی کافی دارید که برادرتان در لحظه ی وقوع جرم سرقت در منزلتان بوده باشد در اینصورت قطعا بازپرس قرار منع تعقیب صادر خواهد نمود رابعا پس از صدور قرار منع تعقیب توسط بازپرس و یا حکم برائت توسط دادگاه می توانید از کسی که به برادرتان اتهام زده به جرم افترا شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا سند بگذارید تا برادرتان در بازداشت نباشد و دوم اینکه باید ثابت کند که در زمان سرقت آنجا‌نبوده با شهادت شهود و مدارک دیگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

نیاز به بررسی اسناد و اخذ توضیحات بیشتر دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید دلایل مدارک و شهودخود را بابت ادعای خودتان ثابت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وثیقه بگذارید باید ادعای ایشان اثبات گردد برادر شما نیز باید عدم حضور خود را به استناد شهود اثبات نماید