مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام وقت بخیر اینجانب ستوان دوم از پرسنل ناجا در حین گشت زنی و ماموریت سازمانی از طریق شبکه مرکز پیام کلانتری یه مورد سرقت نافرجام گوشی توسط یه دستگاه موتور سیکلت به واحدهای گشتی اعلام که بنده به همراه سربازم وسیله فوق را بعد از تقریبا دوساعت در سطح حوزه رویت و جهت توقیف اقدام که متاسفانه در حین تعقیب بدون اینکه موتورسیکلت متوجه مامورین شود پس از رد شدن از چراغ قرمز متاسفانه با یه خودرو تصادف و بنده از ناحیه ساق و مچ پا به طور شدیدی اسیب و در حال حاضر در ساق پای بنده پلاتین وجود داره و صورت جلسه حادثه تصادف توسط همکارانم بدون اطلاع از شرح وقعه تعقیب تنظیم شده و کمیسیون 140 رای به معلول خدمتی بنده داده و پس از مراجعه به امور جانبازی عنوان داشته اند که بایستی سارق دستگیر می شد تا جانبازی به شما تعلق گیرد از روز حادثه تا کنون 15 ماه میگذره و بنده با توجه به اینکه حین انجام ماموریت این اتفاق واسم افتاده و هنوز بهبود کامل پیدا نکرده ام و سوابق دستگیری سارق هم در پرونده ام موجود می باشد میخوام نسبت به رای اعتراض کنم ایا حق ما نیست که جانبازی تعلق بگیره فقط ما باید مورد اصابت گلوله قرار بگیریم که بگن شما جانباز هستین ایا قانونی هست که من بتونم حق جانبازی بهم تعلق بگیره خواهشن اگر راهی هست راهنمایی کنین ضمنا صورت جلسه تکمیلی تنظیم شده و مورد تایید ریاست کلانتری و مرکز پیام قرار گرفته

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام شما اگر قانون جانبازی را مطالعه کنید جانباز محسوب نمی شوید چه سارق دستگیر میشد چه نمیشد