مشاوره حقوقی رایگان - کدام ارگان یا نهادی میتواند بنیاد شهید را الزام به انجام دستورات دیوان و یا قانون بنماید؟

باسلام بنده در سال95 به درجه رفیع جانبازی در ناجا شدم که دارای کلیه مدارک از قبیل جراحی و بستری و غیره... میباشم ولی در زمان احراز در بنیاد شهید بعلت پایین بودن درصد باجمله احراز مقدور نمیباشد و نیاز به مدارک جدید مبنی بر ایجاد عارضه بایدار در محل جراحت باید باشد یعنی اینکه اگر گلوله از ناحیه شکم اصابت کند و از بدن خارج شود دیگر بشما جانبازی تعلق نمیگیرد و حتما باید به نخاع برخورد کند سوال بنده اینست 1-مگر جانبازی از یکدرصد شروع نمیشود تا به بالا 2-چرا بنیاد شهید یک پرونده را سه سال است بصورت راکد نگه داشته است کدام ارگان یا نهادی میتواند دستور به بنیاد دهد حتما میگویید دیوان عدالت اداری که ایشان نیز حکم میدهد به بنیاد مراجعه شود و طبق کمیسیون ماده 16 اختلاف نظر بین قوای مسلح و بنیاد شهیدحل و فصل گردد یعنی بما ربطی ندارد 3-خواهشا اگر راهکاری در این خصوص میدانید که بنده به حقوق خویش می رسم راهنمایی نمایید از زحمات شما عزیزان و موسسه دادراه کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز پیگیری در مراجع قضایی و شبه قضایی مستلزم رعایت سلسله مراتب هستید و برای موضوعی که شما مطرح نمودید ابتداعا" دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی ماهوی را ندارد باید بدینگونه عمل نمایید : در ابتدا به کمیسیون ماده 16 مراجعه نمایید مدارک بدید و تشکیل پرونده دهید و این کمیسیون باتوجه به مدارک شما مکلف است که رای و نظر خود را اعلام نماید یا میپذیرد یا خواسته شما را رد مینماید و در مرحله بعد شما میتوانید به رای صادر ه شده در کمسیون ماده 16 به دیوان عدالت اداری شکایت کنید که در اینصورت دیوان عدالت اداری رسیدگی خواهد کرد .

پرسشگر :

باتشکر از وکیل علی جابری مطلق دورکی که واقعا نشان می دهد دارای قدرت علمی و تجربه هستید لذا سوال دیگری دارم که دیگر وکلا پاسخ قانع کننده ای را نداده اند 1-مزایای معلولیت خدمتی در زمان بازنشستگی چیست خواهشا نام ببرید 2-ایا حق نگهداری شامل بیماران صعب العلاج اعصاب و روان می شود جهت اخذ معرفینامه جهت بستری شدن=در زمان بازنشستگی= ابتدا به کجا باید مراجعه شود ببخشید که یکم سال خارج از حوزه حقوقی میباشد چون افرادی در سازمان ها هستند که نمیخواهند بیماران به حق و حقوق خویش برسند لذا یا میگویند نمیدانیم یا اینکه از جیب باباشان میخواهند غرامت بپردازند و راهنمایی نمی کنند در پایان باز هم تقدیر و تشکر از وکلای مثل شما با اینکه رایگان جواب قانع کننده ای را به بندگان مستضعف و معلولین این مرز و بوم می دهید و جواب تان مثل سایر وکلا در یک خط خلاصه نمی شود انشاالاه دادراه نسبت به جذب و حمایت بیشتر همچون وکلایی مثل شما اقدام نماید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اعتراض کنید در صورت عدم اقدام به دیوان شکایت کنید

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.درصد جانبازان بستگی به گزارش پزشکی کمیسیون دارد.در هر صورت چنانچه به نظریه پزشکی اعتراض دارید کتبا بنویسد و تقدیم بنیاد شهید بکنید.در غیر اینصورت به نهاد ریاست جمهوری شکایت کنید