مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری خودرو به همسر

سلام من ازدواج موقت 50 ساله با آقایی دارم که حق فسخ آن با خودم است و چندین سال از زندگی مشترک ما میگذرد چگونه میتوانم ماشینم رو به ایشان وصیت کنم که پس از فوت من کسی در ماشین دخل وتصرف نداشته باشد غیر از ایشان؟ فرزندی هم ندارم .ممنونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید صلح نمایید.وصیت تا 1/3 اموال نافذ است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
وصیت تا یک سوم اموال جایز است میتوانید خودرو را بنام ایشان صلح عمری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید ماشین را به نام ایشان صلح کنید اما صلح عمراوصیت فقط تا یک سوم است بیشتر از آن نافذ نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست در دفتر خانه اسناد
رسمی قرارداد صلح ‌عمری تنظیم نمایید
و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید صلحنامه و یا هبه نامه تنظیم کنید اما واقف باشید که مالیات آن نزدیک به یک چهارم قیمت مورد صلح می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صلح عمری تنظیم کنید چون وصیت تا یک سوم اعتبار دارد