مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهاد کشاورزی مبنی بر تغییر کاربری

با سلام
بنده یک زمین به مساحت 3000 متر با کاربری باغی (ابتدا زراعی بود که توسط جهاد به باغی تغییر یافت) دارای 300 درخت و آب انبار (با جواز بهره برداری از جهاد) را به منظور حفاظت از درختان و سرقت دیوار کشی کرده ام که منجر به شکایت کیفری جهاد کشاورزی مبنی بر تغییر کاربری شده. میخواستم بپرسم آیا امکان قلع و قمع وجود دارد و جریمه چگونه محاسبه خواهد شد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به احتمال زیاد دستور قلع و قمع اجرا خواهد شد و کار به جرمیه نخواهد کشید.