مشاوره حقوقی رایگان - اخراج کارگر

سلام . بنده 4 سال است نگهبان یک شرکت خصوصی هستم و شرکت به خریدار جدید واگذار شده ، امسال با من قرارداد 2 ماهه بستن ولی الان میگن یه قرارداد جدید باهات میبندیم که حقوق من نصف میشه و سابقه ات هم پاک می‌کنیم تا حقوقت کم بشه ، من بهشون میگم که حقوق برج 1 من رو ندادین ، میگن اگه حقوقت رو میخوای دیگه باهات کار نمیکنیم برج 1 هم کار کردم ، میخواستم بدونم حقوق و سنوات و عیدی و غیره شامل من میشه چون قبلا همه چیز رو کامل دریافت میکردم ، با تشکر

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

می توانید در هیات های تشخیص اداره کار منطقه محل کار تان شکواییه طرح نمایید. منتها در اثر این شکایت به سبب مقاومت پیمانکار جدید ممکن است کارتان را از دست بدهید. ارزیابی کنید کدامیک بنفع تان هست و بعد اقدام نمایید.