مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعل امضا و تاریخ وصیت نامه تایپی که در دادگاه قبلا دو بار کارشناسی شده است و تنفیذ گردیده است

از جنازه متوفی اثر انگشت گرفته امضای جعلی در وصیت نامه تایپی زده تاریخ چند سال جلوتر را درج کرده و چند نفر هم بعنوان شاهد زیر آنرا امضا میکنند سپس با فریب دادگاه و تبانی نظریه کارشناسی اصالت امضا گرفته و رای قطعی بر صحت وصیت نامه گرفته اند اکنون چگونه میتوان درخواست مجدد برای اثبات جعل امضا متوفی را داشت چون دادگاه حقوقی میگوید چرا همان زمان قبل صدور رای و قطعی شدن شکایتی نداشتید چون آن زمان از موضوع جعل امضا و تاریخ بی اطلاع بودیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد راهی برای این موضوع وجود داشته باشد........ نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات از شما هست...... در صورت تمایل تماس بگیرید.