مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث از ملک

با سلام من پدرم فوت کرده وما 2 برادر و 3 خواهر هستیم.مادرم خانه آپارتمانی که داشتیم را به علت پله زیاد فروخت و زمینی خریداری کرد و ساختمانی ساخت و به علت تنها بودن به من که پسر کوچک و آخر بودم پیشنهاد داد که طبقه بالا را بسازم و من هم همین کار را کردم اما حالا میگوید چون که تو طبقه بالا را ساختی از طبقه پایین هیچ سهمی نداری خواستم بدونم این حرف قانونی هست یا خیر .من بابت ساخت طبقه بالا خیلی مقروض شدم و به اصرار مادرم این کار رو کردم واقعا حق من این هست که سهم طبقه پایین که سهم الارثم هست رو باید بی خیال شوم؟ ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس گواهی انحصار وراثت می‌توانید دادخواست تقسیم ترکه دهید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. اگر توافقی مبنی بر گذشتن از سهم طبقه پایین در مقابل ساخت طبقه بالا بین شما و خواهرتان نباشد هیچکس نمی‌تواند شما را از سهم الارث طبقه پایین محروم کند.