مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار کپی گزارش اصلاحی

باسلام
من و برادرم سال 83 بر سر قسمتی از یه ملک ورثه ای اختلاف داشتیم که با مراجعه به شورای حل اختلاف محل یک گزارش اصلاحی تنظیم شد که بخشی از اون بنده ذی نفی بودم بخشی برادرم و بعد از چند سال که برادرم مرحوم شد بچه هاش به مفاد گزارش پایبند نیستند و من فقط یک برگه کپی از گزارش اصلاحی رو داشتم و وقتی مراجعه کردم به شورا گفتن که فیزیک پرونده موجود نیست و چون شکایت کیفری بوده امحا شده و دیگر قابلیت اجرا ندارد.حالا میخوام بدونم از چه راهی میتونم پیگیری کنم و این که اون یک برگه کپی از رای به دردم میخورد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کپی به تنهایی به نظر ارزشی ندارد مگر اینکه شعبه کپی برابر اصل کنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می توانید خواسته خود با برادر را از طریق دادگاه اثبات نمایید وقتی چیزی موجود نیست باید وجود آن اثبات شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
آری
مفاد گزارش اصلاحی لازم الاجراست