مشاوره حقوقی رایگان - مهریه پس از مرگ زوج و مرگ همسر دوم

سلام. پدرم اردیبهشت سال 98 برحمت خدا رفت همسر دومی داشت که سه دانگ خانه را در زمان زنده بودنش به اسم این خانم کرده بود بعلاوه 24 عدد سکه مهریه‌ خانم کرده بوده پس از فوت پدرم جهت تایید اموال بزند همسرش رفتیم ایشان همکاری نکردند و در آذر ماه ایشان هم به رحمت خدا رفتند شش تا فرزند ایشان دارند مهریه به چه صورت میباشد تمام و کمال. به نرخ روز یا به نرخ زمان فوت زوج محاسبه میشود با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

معريه اگر وجه نقد باشه به نرخ روز و سال فوت محاسبه ميشه غير نقد مثل سكه هم كه تعداد سكه به ورثه دعده ميشود البته ورثه بايد مطالبه كرده باشن