مشاوره حقوقی رایگان - ابطال حکم لغو قرارداد

سلام علیکم
بنده به مدت 5 سال بصورت نیروی قراردادی بسیج تمام وقت در سپاه مشغول به فعالیت بوده‌ام مدت 1 سال است بدلیل نا شخص صرفا با استناد به رای کمیسیون انضباتی ( مبتنی بر عدم کارایی،عدم رضایت فرمانده ) رای لغو قرارداد اینجانب را صادر و با بنده تصویه حساب گردیده است در این مدت بنده تخلفی که حائز شرایط لغو قرارداد باشد را مرتکب نشده‌ام و نمره ارزشیابی هم بالاتر از حد نساب (84) بوده است با توجه به دادخواستی که به دیوان داده‌ام مبنی بر بازگشت بکار اما عملا اقدامی صورت نگرفته است با توجه به اینکه نسبت به قوانین و مقررات استخدامی مربوط به بسیج تمام وقت در سپاه آگاهی لازم را ندارم و سازمان نیز از دادن هر نوع اطلاعاتی ممانعت میکند نیاز به کمک دارم تا اگر حقی از بنده ضایع شده به بنده برگردد. در ضمن بنده در زمان لغو قرارداد نیاز به درمان داشت ‌ام که سازمان بدون توجه به این موضوع لغو قرارداد اینجانب را اجرا نموده است و بابت این 5 سال هیچ گونه مزایای پایان خدمتی یه بنده نداده است.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : راهنمایی موثرتری که نخست به ذهن می رسد ، تقاضای ارائه بیمه ای در این مدت برایتان واریز نموده اند بنمایید و خود مبلغ خویش پرداخت بیمه را ادامه بده ،
دیگر اینکه هر گونه راهنمایی منوط به نتیجه رای دیوان است ، که درخصوص بازگشت به کار ویا هر تقاضای دیگری که نموده اید ، اظهار نظر می کنند
ضمناً هر گونه تصیمیم در قرارداد اولیه که شرط شده مندرج می باشد که در ورد امضا نموده اید
بایستی برای پاسخ مناسب با ارائه کپی قرارداد اولیه استخدام و رای دیوان می باشد