مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط دیه

باسلام همسرم دریک درگیری دو نفر از او شاکی شدند و به دوسال حبس و برای این پرونده دوتاشاکی دارد که دیه باید پرداخت کنه درخواست اعسار داد برای یکی ازشاکی ها قسط بندیش پذیرفته شد اما اون یکی دیگر قسط بندی رد شد الان برای اونی که ردشده چیکارکنیم و اونی هم که قسط بندیش قبول شده رای دادگاه قطعی بود میتونه اعتراض بزند و قسط بندیش عوض بشود؟ همسرم سرباز چیزی از خودش ندارد و الان هم داخل زندان هست برای دو سال حبس آیا قسط بندی ممکن لغو بشود؟ یا مبلغش عوض بشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجدد می تواند دادخواست تعدیل بدهد و برای نفری که رد شده بعد از مدتی می تواند مجدد دادخواست اعسار بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دوباره دادخواست اعسار مطرح نمایید
بله محکوم له می تواند دادخواست تعدیل اقساط مطرح نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد
اگر رای قطعیت‌یافته است وفق آن باید عمل شود
برای سایرین اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای رأی اعسار بعد از مدتی میتوان دادخواست تعدیل به ثبت برسد.
برای عدم قبول اعسار نیز بعد از مدتی میتوان دادخواست اعسار به ثبت برسد.