مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام مسکن

باسلام و عرض ادب و خسته نباشید. سوال من در مورد شرایط ، مراحل و نیز مدارک لازم برای انتقال الباقی وام بانک مسکن به خریدار می باشد. همچنین می خواستم بدونم با توجه به اینکه خریدار می خواهد که وام انتقال یابد و بیشتر خریدار مایل به اینکار است و اوست که از انجام این کار متنفع می شود، هزینه انتقال به عهده چه کسی است. باسپاس فراوان از همه عزیزانی که راهنمایی می فرمایند.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما حقوقی نیست بانک مسکن تمامی سوالات شما را پاسخ می دهد.