مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از مدرسه به علت غیبت

من پایه یازدهم کامپیوتر هستم در ترم یک 20 تا غیبت داشتم از بابام تعهد گرفتند که اگر یک بار دیگه غیبت کنه اخراج هست آیا میتونن به این دلیل اخراج کنند؟

پاسخ ها :

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

سلام
این سوال حقوقی نیست و جزو قوانین مدرسه است.
و قطعا میتوانند اخراج نمایند

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

چرا ثبت نام کردی اصلا ؟ ببین دوست عزیز ،پسر یا دختر دلبند ، حتی اگه شما نخبه کامپیوتر هم باشین باید به قوانین مرتبط با آموزش و پرورش مقید باشین مگر با عذر موجهه ‌ ،، البته اگه بتونین بعضی از موارد غیبت رو موجهه تفسیر کنین ،به این راحتی اخراج امکان پذیر نیست البته کمیسیون های انضباطی سلسله مراتب شهری استانی وکشوری به نوبت تالی و صلاحیت به این موارد رسيدگي میکنن این نیست که با یک رای بدوی ،پرونده اتو بزنن زیر بغلت.
اما شما سعی کن اگه دلیل محکمی ويا عذر شرعي وقانونی نداری ،سعی کن در مدرسه فیزیکی حضور داشته باشی.
موفق باشید