مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

سلام روز بخیر... یکی از بستگان من بابت یه موضوعی از من 500 میلیون چک خواستند... گفتند قرار نیست خرج بشه و فقط قراره بابت ضمانت به کسی بدم... من هم فقط مبلغ رو نوشتم و امضاء زدم... بعد یک سال یکی بهم زنگ زده و گفته چک برگشتی دارین... پیگیر که شدم دیدم این فامیل ما چک رو تاریخ تقریبا همون موقع دریافت چک از من زده و در وجه اون شخص نوشته و به اون شخص داده و اون شخص بعد یک سال برگشت زده... الان اون شخص از من حقوقی شکایت کرده... در ضمن چک قدیمی هست و این فامیل ما ادعا میکنه از این شخص نزول گرفته 500 تومن و اون شخص علاوه بر چک فامیل ما، یه چک دیگه هم از بیرون خواست که فامیل ما، چک منو بهش داد... ماهانه هم به مدت 18 ماه، ماه 40 تومن به این شخص میداد و پرینت حسابش رو میتونه ارائه بده... در ضمن 500 تومن چک خودش علاوه بر چک من رو هم برگشت زده... فامیل من الان در زندان هست... من چه کارهائی میتونم انجام بدم تا ازین پرونده نجات پیدا کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مسئول پرداخت مبلغ چک می‌باشید و بعداً از فامیل خود مطالبه نمائید.