مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام آپارتمانی خریداری کردم که در سند آن پارکینگ و مختصات آن قید شده لیکن در مبایعه نامه و دفترخانه بدون پارکینگ به بنده واگذار گردیده و البته آن زمان و در بنگاه بصورت شفاهی اعلام کرد بعدا پارکینگ را می دهد ولی الان منکر آن است در قولنامه نیز واحد بدون پارکینگ واگذار گردیده است و در حال حاضر پارکینگ اشاره شده در سند را مغازه کرده و اجاره داده است آیا می توان قانونی اقدام کرد یا نه.

پاسخ ها :

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

دوست عزیز سلام، اگر منظور شما از سند، سند رسمی و تک برگ باشد، میتوانید پس از ارسال یک اظهارنامه با موضوع تسلیم پارگینگ و ئائن مهلت به طور مثال 5 روزه به ایشان، پس از گذشت مدت اقدام به طرح دعوای خلع ید و اجرت المثل نمایید