مشاوره حقوقی رایگان - ورود غیر قانونی به کشور در صورت خروج قانونی

من در تاریخ 20 فروردین 1398 از ایران با پاسپورت خروج کردم
ولی متاسفانه بنا به دلایلی مجبور شدم قاچاق بیام ایران و مهر ورود به ایران داخل پاسپورتم نخورده
و مشکل بعدی این هست که تاریخ پاسپورت تموم شده
لطف کنید راهنماییم کنید ک چی کار کنم زود پاسپورتم درست کنم چون خیلی برای من مهم هست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به اداره گذرنامه مراجعه نمایید