مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول باخته شده در سایت شرط بندی

بنده در سال 98 یکی بنده را تشویق کرد به سوی قمار و شرط بندی و من را معتاد سایت ها کرد در مجازی و رفت.
بنده توی چهار سال خورد خورد 150ملیون باختم تا حالا و 50ملیون 60ملیون10ملیون هم بردم و باختم و تا حالا چند بار هم بردم اومده به حساب و سر همین در منزل گوشی چند تا از من شکستند و کتک زدن من را برادرم و مادرم فحاشی میکنند و این که پلیس فتا رفتم گفتم خورد خورد از حساب بنده کشیدن یک بار رفتم توی این سایت و فکر کردم بازی هست گفت دروغ میگی خودت باختی برو از بانک صورتحساب بیار معلوم میشه و گفت پول دزدی نیومده به حسابت و گفتم نه گفت فلانه کسی 50میلیون پول دزدی اومد به حسابش اومدن دستگیر کردنش و گفت برو صورتحساب بیار معلوم میشه و من ترسیدم محکوم بشوم نرفتگم و میخوام ببینم چه طور می‌توانم شکایت کنم اقلا کمی از این مبلغ را مطالبه کنم پس بدهند؟
آیا خودم محکوم میشوم زندان و جریمه و شلاق دارد لطفا راهنمایی کنید بنده زیر پوشش بهزیستی هم هستم و کارت معلولیت هم دارم معلولیت اعصاب روان لطفا راهنمایی کنید دقیق ممنون منتظر هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال مشخص نیست
جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و یا پرونده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر سابقه نباشد معمولا فقط جریمه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون فعالیت در سایت شرط بندی جرم است و مجازات آن تا شش ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق تعزیری و اگر پولی برده باشد به نفع دولت ضبط می شود و اگر باخته باشد مبلغی را که باخته اگر شناسایی بشه آن نیز به نفع دولت ضبط خواهد شد. بنابراین امکان پس گرفتن آن به هیچ عنوان وجود ندارد.
از طرفی گردانندگان این سایت ها به نظر اشخاص حرفه ای هستند و در داخل کشور نیستند و این پول ها با تبدیل به ارز دیجیتال یا مواردی از این قبیل می شود و امکان بازگرداندن این پول ها وجود ندارد.