مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی

سلام من نزدیک 70میلیون داخل سایت شرطبندی ... باختم آیا راهی برای برگشت پولم هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیگه وارد نشو و الا مجازات میشی با این حال از صاحب شماره حسابی که پول واریز کردی یا سایت آن شکایت کن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که صاحب حساب داخل ایران است میتوانید علیه او اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیر عمل شما جرم است و منتظر مسدود شدن حساب هایتان باشید

یک وکیل

مراقب باشید در صورت احراز شرطبندی حساب شما مسدود میشود .
شما بهتره از طریق پلیس فتا اقدام به شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حساب شما مسدود می گردد و قمار جرم محسوب می گردد از طریق فتا پیگیری نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام استرداد وجوه پرداختی بسیار سخت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جهت معامله باید مشروع باشد تا بتوانید پول خود را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر عمل شما جرم است و منتظر مسدود شدن حساب هایتان باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسانی که در سایت شرط بندی مال خود را از دست بدن حتی اگر کل سرمایه زندگی شان باشد قابل استرداد نیست و به نفع دولت ضبط میشه.
البته توجه داشته باشید که این مبالغ تبدیل به ارز دیجیتال میشه و دادگاه برخی موارد نمی تواند این مبالغ را از گردانندگان سایت بگیرد.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
متاسفانه خیر
چراکه راه رد یابی وجود ندارد و حساب اصلی قابل پیگیری نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ اگر شرط بندی همراه با اخذ پول و به صورت غرری باشد، برای شخصی که تحصیل نامشروع مال کرده است، جرم محقق می‌شود؛ لذا معامله ای که بر مبنای غرر و ضرر و زیان و همچنین از باب دارا شدن ناعادلانه باشد، باطل است و وجوه اخذ شده باید رد شود.پس موضوع را مطالبه نمایید که به پولتون برسید.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. شرایط مورد شما باید تخصصا توسط وکلای دادگستری بررسی شود. توصیه می شود از مشاوره های تلفنی استفاده نمایید.

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

سلام شکایت استردادثمن بدلیل معامله غیر شرعی