مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از پدر

سلام من 20 سالم هست و چون حضانت بچه ها دست پدرم هست بعد از طلاق و چند سال گذشته پدرم مشکل عصبی دارد و نمیتونه خودش رو کنترل کند و داد میزند با صحبتاش در مورد چیز های چرت روی روح و روان ما تاثیر گذاشته حرفایی که تحملش سخت هست خیلی هر لحظه ترس دارم احساس میکنم بلند میشود وکاری انجام میدهد مثل زدن و چیز ناحق گفتن . من اگر از خونه بروم و پیش مادرم زندگی کنم برای مادرم جرم محسوب نمیشود چون اون حضانت من رو نداشته و این که من 20 سالمه میتونم حتی برای خودم زندگی کنم و کسب در آمد کنم ولی میترسم پدرم برود آگاهی و بگه فراری نظر شما چی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دختر از 9 سالگی از حضانت خارج می‌شود

زمانی که دختر به سن 18 سال می‌رسد رشید محسوب می‌شود و می‌تواند مستقل باشد و کسی حق تعرض به او را ندارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام شما رشید هستید ومیتوانید مستقل هر عملی انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما از ‌تحت ‌حضانت خارج شده‌اید و
میتوانید مستقل زندگی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما از حضانت خارج شده اید