مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام،من یک خانه ویلایی دارم ولی هر وقت بچه هام در طول روز و یا بعد ظهر یا سر شب صدای ضبط و حتی تلوزیون را زیاد کنند همسایه کناریمون میاد درب خونمون و تهدید و بی احترامی میکند و دنبال دعوا و درگیری هست. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام با صلح وسفارش حل نمایید و یعد هم با ارسال اظهارنامه تذکر دهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام با صلح و سفارش موضوع را حل نمایید و همچنین با ارسال اظهارنامه تذکر دهید و نهایتا اگر حل نشد شکایت کنید. البته به شرطی که صدای ضبط و تلویزیون شما هم متعارف بوده و برای همسایه ایجاد مزاحمت نکند در غیر اینصورت ایشان هم می تواند از شما شکایت کند