مشاوره حقوقی رایگان - ادعای برقراری رابطه جنسی به زور

من یک آقا هست با دختر خانومی آشنا شدم یک مدت با هم دوست بودیم و سپری کردیم بعد از چند ماه دختر خانم تمایل خودش را نسبت به برقراری رابطه جنسی اعلام کرده و تن به رابطه دادم الان سر بحث که باهم داشتیم رفته شکایت کرده که من رضایتی نداشتم و به زور من رو مجبور به برقراری رابطه کرده است در حالی که اینطور نبود الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات اجبار به نظر نمی‌رسد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام طبق فرمایش شما اجباری نبوده پس باید دفاع کنید بهتراست با وکیل برای راهنمایی بیشتر مشورت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بر اساس قانون دفاعیات خود را ارائه نمایید