مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروش مال غیر خودرو

باسلام وتشکر. در 1402/5/25 از شخصی خودرو پژو خریدم قولنامه نوشته وتمام پول را دادم. قرارشد کارت ومدارک را چندروزه بدهند. پس از چندروز متوجه شدم خودرو دستور توقف قضایی دارد که بعد فهمیدم اصلا خودرو مال او نبوده که اطلاع دادم گفت قولنامه رابده پول را پس میدهم. قولنامه را دادم که پول را نداده گفت هرکاری خواستی بکن. حالا به عنوان چی ازاو شاکی بشوم و به کجا بروم؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
و یا اینکه اگر هیچ مدرکی بابت معامله نیست می توانید ماشین را جایی که فروشنده دسترسی نداشته باشه قرار دهید.
و سپس بابت پول خود دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شما می‌بایست ابتدا اثبات نمایید که قراردادی وجود داشته و سپس مطابق آن اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا مقصر توسط کارشناسان محترم راهور تعیین می‌شود و قابل اعتراض نیز است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم به عنوان کلاهبرداری و هم‌میتوانید مطالبه وجه واریزی را درخواست دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
چنانچه شهودی دارید مستند به پرداختی ها. شهادت شهود شکایت کیفری علیه فروشنده مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ جنبه کیفری قضیه؛ شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.
از لحاظ جنبه حقوقی قضیه؛ دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.