مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر خودرو

سلام من این اظهارنامه رو براش فرستادم ایا میشه فروش مال غیر؟ واینکه هزینه هایی که کردمو میتونم بگیرم؟
مخاطب محترم
همانطور که مستحضرید جنابعالی یک دستگاه خودرو پژو 405 به شماره انتظامی ایران مدل به رنگ خاکستری متالیک را در مورخ 1401/12/3 را به مبلغ 140 میلیون تومان به اینجانب فروخته اید وباتوجه به اینکه خودرو در مکانیکی بوده است و نقض فنی داشته است بنده علاوه برمبلغ 140 میلیون تومان حدود 60 میلیون تومان هم هزینه تعمیرات انرا پرداخت نموده ام اکنون باتوجه به مراجعات مکرر و پیام هایی که به شما دادم جهت تنظیم سند رسمی ولی جنابعالی نه تنها به دروغ خود را مالک قلمداد نموده اید و ماشین را به بنده فروخته اید بلکه از تنظیم سند هم خودداری میکنید ودرنهایت در مورخ 1402/1/5 متوجه شدم که شما اصلا مالک نیستید واتومبیل غیر را به بندهرفروخته اید و لذا با عنایت به مراتب مذکور به شما اعلام مینمایم که ظرف مدت 3 روز تمامی مدارک را به بنده تحویل دهید و ظرف یه هفته کاری سند رسمی را بنام اینجانب تنظیم نمایید و الا این معامله فسخ میباشد و باید علاوه بر مبلغ معامله تمامی هزینه های تعمیرات و غیره راهم مسترد نمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نقش وکیل انجاست که مشخص می‌شود و تاثیر خود را دارا این اظهار نامه اشتباه نوشته شده است حقوق قانون تنها نوشتن یک متن نیست حتی نقش وکیل چه بسا قبل از اقدامات حقوقی پر رنگ تر از بعد آن باشد متاسفانه این اظهارنامه بسیار ضعیف تنظیم شده است و صرفا ارسال آن قانونی بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مال غیر باشد که ایشان نمی تواند به شما انتقال دهد در صورت عدم تنفیذ مالک شما ثمن و خسارات را می توانید دریافت نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما بايد مالك اصلي را پيدا كنيد
و مدارك شما جهت مشاوره دقيقتر حتما بايد توسط وكيل مطالعه شود ضمنا اظهار نامه شما دقيق نيست داراي خطا و بهم ريختگي است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تحقق جرم فروش مال غیر ، باید فروشنده مال متعلق به شخص دیگری را به شما فروخته باشد و این موضوع در مرجع قضایی اثبات شود

شما باید دادخواست الزام به تسلیم مدارک مالکیت خودرو و الزام به تنطیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید و دفاع نمایید

و اینکه شما مبلغ بیشتری را پرداخت کرده اید باید مفاد و شروط قرارداد بررسی بشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید به اتهام کلاهبرداری ازش شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام بایدبا وکیلی در این زمینه مشاوره بگیرید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اگر مالک نباشند هم معامله فضولی و هم انتقال مال غیر اتفاق افتاده است که میتوانید علاوه بر ثمن به علت جهل و عدم اگاهی خسارات را نیز دریافت نمایید اما توصیه بنده اقدام از طریق حقوقی و ارائه دادخواست تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک می باشد همه افراد دخیل یعنی فروشنده و ایادی ما قبل را ذکر کنید تا دعوایتان مسموع باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک علیه فروشنده و تمامی ایادی ماقبل دادخواست حقوقی تنظیم نمایید در صورتی که خودرو متعلق به فرد دیگیری بوده و به شما فروخته شده است فروش مال غیر نیز تحقق یافته لیکن با این اظهارنامه نمی توانید وقوع این عمل را اثبات نمایید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
اگر از عدم مالک بودن ایشان اطمینان دارید بهتره سندی به نام شما صادر نشود چون به جهت اطلاع شما معاونت در جرم فروش مال غیر برای شما متصور است و بهتره دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و دست های قبلی را از طریق مراجع قضایی پیگیر شوید ...در صورت ضرورت از مشاوره تلفنی بهره بگیرید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه فروشنده به صورت عادی و از طریق مبایعه نامه از مالک اصلی خریداری کرده باشد ، فروش مال غیر مصداق ندارد

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

در فروش مال غیر در صورتی که مالک اصلی رضایت ندهد از اساس معامله باطل است و موضوع فسخ منتفی می باشد.
شما باید در اولین فرصت شکایت انتقال مال غیر ثبت نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر کاملا اشتباه هست جهت راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لزومی به تقابل بین اینکه اعلام کردید مال غیر است واز طرفی نوشته ایید تنظیم سندنمایید وجود نداشته در هرصورت شما میتوانید از طرییق مراجع قضایی تا زمانیکه کسی ادعایی نسبت به خودرو نداشته باشد اقدام به الزام به تنظیم سند نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر مال غیر را به شما فروخته باشند معامله باطل است و شما باید دادخواست بطلان بیع و ابطال مبایعه نامه را به جهت مستحق للغیر بودن مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک مالکیت استعلام از اداره راهنمایی ورانندگی که چه کسی مالک واقعی است. اگر ماشین در اختیار شماست و معارضی ندارید . موضوع حقوقی است شاید وکالت در فروش داشته است. بهتر است ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی تقدیم نمایید . اگر دادگاه استعلام نمود و مالکیت نداشت. بعد اقدام نمایید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله انتقال مال غیر است و می توانید خسارات خود را دریافت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

تحت شرایطی که وی در زمان فروش خودرو مالک (حتی به صورت عادی و قولنامه ای) نبوده باشد میتوان فروش مال غیر شکایت کرد