مشاوره حقوقی رایگان - فرد چه جرمی را مرتکب شده است

الف قصد تیراندازی به سمت ب را دارد که در حین نشانه گیری دستگیر می شود و در جریان تحقیقات مشخص می شود هم تفنگ وی فاقد فشنگ بوده است و هم ب قبل از نشانه گیری در اثر ایست قلبی فوت کرده است. رفتار الف غیر از حمل سلاح فاقد مجوز نشان دهنده چیست و چه جرمی را مرتکب شده است؟

پاسخ ها :

مهدی محمدزاده

جناب آقای مهدی محمدزاده :

نوعاکشنده بوده باتوجه وضعیت وحالت خاص مقتول.پس قتل عمد به نظر میرسه

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

غیر از استفاده از سلاح غیر مجاز و تعزیر، جرم دیگری واقع نشده است