مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

سلام
بنده متاسفانه سالها قبل از جدایی از همسر سابقم، از روی اعتماد حق طلاق و حضانت دائم فرزند مشترکمون رو به ایشون (مادر) دادم.
خلاصه روزی که فهمیدم ما جدا شدیم، 4ماه قبلش طلاق صادر شده بود و بواسطه همون وکالتها من از هیچ چی خبردار نشده بودم و اونموقع هم حساب ثنا نداشتم که واسم ابلاغ بیاد.
بچه ای که هفته ای حداقل 100ساعت با من بود ازم گرفتن و سهمم از داشتن بچم شد هفته ای 6ساعت...
درسته چون خودم حضانت دائم داده بودم هیچ چیزی نداشتم واسه راضی کردن دادگاه جهت افزایش مدت ملاقات به معنای واقعی باید با دست خالی جلو میرفتم. اما به هرزور و زحمتی بود پدرم درومد تا بعداز یکسال تونستم دادگاهو راضی کنم 6ساعت در هفته رو به 24ساعت افزایش بدن. الان 10 ماهی هست که بچمو هفته ای 24ساعت میبینم و جون جفتمون به هم بسته اس. یعنی از همون اول که مادرش با طلاق، یه بال بچه رو چید تا همین الان منو پسرم نفس هم هستیم. اینو عرض کردم تا درجریان باشید پسرم شدیدا تمایل داره با من باشه. بارها وقتی اومده پیش من با گریه گفته بریم پیش پلیس بگیم مامانو ببرن زندان که مارو از هم جدا کرد. پسرم 8سالشه
الان سوال من اینه، آیا بعد از یکبار درخواست افزایش مدت ملاقات و موافقت دادگاه، دیگه نمیشه همچین درخواستی داد یا امکانش هست؟ کاری با اینکه آیا دادگاه قبول میکنه یا نه ندارم، فقط سوالم اینه از لحاظ قانونی میشه دوباره درخواست داد یا خیر

سالم و شاد باشید

پاسخ ها :

افزایش زمان ملاقات فرزند ملاقات با فرزند