مشاوره حقوقی رایگان - افزایش زمان ملاقات فرزند

حضانت فرزند پسر9 ساله ام تا 8 سالگی با من بود ولی متاسفانه مجبور شدم مدت چند ماه به خارج کشور بروم و حضانت فرزندم از من گرفته شد و وقت ملاقات 7 ساعت برای من زدند ومن برای افزایش آن دادخواست دادم ولی آن را رد کردند به خاطر این که مادر مسافرت های مکرر به خارج کشور دارد و اقامت کانادا رادارد ومن در دادخواست اعلام کردم که دیگر به خارج کشور نمیروم ولی دادخواست من را رد کردند آیا در تجدید نظر شانس این را دارم که زمان ملاقات افزایش بدهم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط پرونده و نحوه دفاعیات شاید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله حتما با دفاع مناسب و لایحه تخصصی

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

امکان هست دلایل قوی و لایحه خوب ارایه بدهین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است فلذا در مهلت مقرر قانونی نسبت به اعتراض اقدام نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید و موضوع را منعکس نمایید....