مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت پارکینگ مبایعه نامه و سند

با سلام احتراما اینجانب یک واحد آپارتمان در سال 96 خریداری نمودم. در مبایعه نامه فروشنده ذکر نمود پارکینگ در زیرزمین است و به رویت خریدار رسیده است. بعد از تنظیم سند مشاهده نمودم که در سند و نقشه تفکیکی پارکینگ همکف متعلق به اینجانب است و در سند رسمی پارکینگ همکف به نامم است نه زیر زمین. پارکینگ زیر زمین موقعیت خوبی ندارد و برای پارک باید چند بار فرمان داد. فروشنده میگوید طبق مبایعه نامه پارکینگ زیر زمین را فروخته و نمیتواند همکف را تحویل دهد درصورتی که در سند رسمی و برگه انتقال سند دفتر خانه به پارکینگ همکف اشاره شده و فروشنده در دفتر خانه امضا داده که پارکینگ همکف است به نامم است طبق سند. با توجه به این شرایط چگونه از حق خود در به دست آوردن پارکینگ همکف دفاع کنم. فروشنده میگوید اولویت با مبایعه نامه است در صورتی که از نظر اینجانب اولویت با سند سمی است. لطفا راهنمایی کنید چه کنم تا پارکینگ همکف را به دست آورم.

پاسخ ها :

مغایرت پارکینگ در مبایعه نامه و سند پارکینگ در مبایعه نامه پارکینگ در سند پارکینگ در آپارتمان پارکینگ