مشاوره حقوقی رایگان - تردد زمان کرونا

سلام . اتومبیل خریداری کردم جهت تعویض پلاک برای گرفتن خلافی مراجعه کردم که فرمودند ماشین شکایت دارد و رسید شکایت که کد 2176 ( عبور وسیله نقلیه غیر ضروری در معابر در شرایطی که از سوی دولت ممنوعیت تردد اعلام شده ) و شاکی 110 میباشد 500 هزار تومان جریمه و انتقال به پارکینگ دارد. تحویل دادن بنده فروشنده رو در جریان گذاشتم و قراره پیگیر بشن . آیا میشود فقط با پرداخت جریمه رفع شکایت بشه که تعویض پلاک و انتقال سند میسر بشه . یا باید خودرو حتما توقیف بشه . قیمت ماشین سنگینه در اینصورت و فسخ معامله فروشنده خیلی متضرر میشه راه حلی هست آیا ؟

پاسخ ها :

عماد عموئي ماهيني

عماد عموئي ماهيني:

سلام
طبق ضوابط و بر اساس دستور العمل ممنوعیت تردد در ایام شیوع ویروس کرنا ضمن جریمه 500 هزار تومان ،خودرو توقیف می‌شود ،
بنابراین جهت رتق و فتق تخلف به اداره راهنمایی مربوط مراجعه و دلایل کافی جهت علت تردد ارائه تا مشمول مسامحه تخفیف قرار گیرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با پرداخت جریمه شکایت منتفی میشود.