مشاوره حقوقی رایگان - توقیف وثیقه

سلام بنده سندی به عنوان وثیقه در دادگاه گذاشتم فرد بدهکار دیگر دنبال کاراش نرفت و خواهان 17 شعیر از سند بنده به اسم خودش زد و حکم پلمپ ملک را گرفته و الان 500میلیون میخواهد در صورتی که طلبش با سودش در اجرای احکام حساب کردند میشود 220 میلیون الان نمیدونیم چکار باید بکنیم راهی داره یا باید 500 میلیونو بدیم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکیل بگیرید با مطالعه پرونده اقدام مناسب را انجام دهد

پرسشگر :

اصلا شدنیه ؟ یا نه !
که یمدت درگیرش بشیم
چون ملک داره پلمپ میشه نمیدونیم چکار کنیم

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام علی الظاهر با پرداخت طلب وثیقه آزاد میشود ولی ابتدا به یکی از وکلای محترم شهرتان وکالت در مطالعه دهید و پس از مشورت با ایشان اقدام مقتضی بعمل آورید