مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیمه ساختمانی پرداخت شده

سلام من خونه میخواستم بسازم، همه ی کارهای قانونی رو انجام دادم قبل ساخت خونه، بیمه هم کردم، ولی الان بi خاطر مشکل پیش اومدن زمین که پدرم بهم داده بسازم با برادرم به مشکل برخوردم، ساخت خونه رو کنسل کردم، میتونم برم بیمه، پول بیمه خونه رو پس بگیرم، چون نمیخام خونه رو بسازم، کلا کنسل کردم خونه سازی رو، میشه پول بیمه رو پس گرفت؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً بیمه پول را پس نمی‌دهد اما باز بهتر است از بیمه پیگیری کنید