مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضمانت

سلام وقت بخیر
بنده بابت اجاره نیمه یدک تریلی 6 فقره چک بابت اجاره نامه و یک فقره چک بابت ضمانت دادم
یک چک من به مبلغ 70 میلیون پاس نشده
چک ضمانت بنده به مبلغ 2 میلیارد میباشد
نیمه یدک به صورت صحیح و سالم تحویل داده شده ولی هیچ اجاره نامه ای ندارم
چک ضمانت بنده رو برگشت زدند
داخل ثبت چک در همراه بانک نوشتم بابت ضمانت نیمه یدک
آیا میتوانند اقدامی انجام دهند ؟ تکلیف من چی میشه الان ؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت ضمانت قید شده باشد معمولاً مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا قرارداد اصلی شما که اجاره بوده بررسی شود سپس در خصوص ضمانت بتوان شما را راهنمایی نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
زیرا وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود