مشاوره حقوقی رایگان - سوگند دروغ

سلام وقت بخیر خانم هستم همسرم از من به خاطر ضرب و شتم شکایت کرده بودن و شاهدی هم نداشتن بعد از پنج روز رفتن پزشکی قانونی و شکایت کردند الان هم صرفا با استناد به برگه پزشکی قانونی و سوگند اتیان رای به نفعشون صادر شده و چون من حضور داشتم و با این که از خودم دفاع کردم و حتی خود قاضی گفت از کجا معلوم با کس دیگری درگیر نشده باشی باز هم رای به ضررم صادر شده و قطعی هست من چی کار میتونم بکنم؟من هم علیه ضرب و شتم ایشون رای گرفتم ولی ادله‌ی من کافی بود و از بس جرئت نمیکرد بیاد جلسات رای هم غیابی صادر شد. برای سوگند دروغ او چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

با سلام در بحث دیه اگر کار به لوث بیانجامد و قسامه انجام شود تقریبا هیچ دفاعی نمی‌توانید بکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رای قطعی باشد قابلیت اجرا دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حکم اجرا می شود نیاز نیست کاری بکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

اگر رای قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی آن هم با شرایطی ممکن است