مشاوره حقوقی رایگان - شناسایی پیج فیک اینستاگرام توسط پلیس فتا

سلام وقتتون بخیر، حدود یک ماه پیش یک نفر با یک پیج فیک در اینستاگرام به من پیام داد و تهدید کرد که فلان عکس رو ازت دارم و فلان ویس رو پخش میکنم ازت و.... در کل تهدید به بردن آبرو کرد. من اون پیج رو بلاک کردم اما الان با مشورت اطرافیانم تصمیم گرفتم پیگیری کنم و بفهمم کی هست که تهدیدم کرده، اومدم پیج رو آنبلاک کردم اما دیدم نوشته Instagram user, آیا پلیس فتا می‌تونه پیداش کنه و من بفهمم کی بوده است؟
و این که چطوری میتونم پیگیری کنم که دقیق بفهمم چه شخصی پشت این قضیه بوده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر ایشان پیج خود را پاک کرده استسخته قابل دسترسی باشدمدارک جدید جمع آوری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله شکواییه ای تحت عنوان کلاهبرداری یارانه ای تنظیم شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است موضوع را جدی نگیرید البته پیگیری جرائم اینستاگرامی به دلیل اینکه سرور آن داخلی نیست در صورت حذف اکانت قابل پیگیری نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چنانچه دیلیت اکانت نشده باشد قابلیت رصد را با شرایطی دارد