مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با سند خودرو

یه خودرو پراید خریدم سند قطعی و شناسنامه اش به اسم شخصیه که اونم وکالت داده به شخص دیگر آیا اون شخصی که وکالت بنامش خورده میتونه به من وکالت بده

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه داخل وکالتنامه اختیار وکالت در توکیل داشته باشه میتونه به شما وکالت بده
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام اگر در وکالت نامه حق توکیل به غیر ( امکان واگذار کردن وکالت نامه به دیگری ) را داشته باشد میتواند از طریق تفویض وکالت این کار را انجام دهد .