مشاوره حقوقی رایگان - انصراف کارمند پیمانی

باسلام.اینجانب8سال کارمند پیمانی یکی از ارگانهای دولتی بودم به دلیل جو متشنج اداره و فرسودگی شغلی دچار مشکلات جسمی روحی زیادی شدم بارها درخواست مرخصی بدون حقوق وکارنیمه وقت دادم که موافقت نشد اماشهریور1402درخواست 6ماه مرخصی بدون حقوقم را ارائه و از مهرماه به دلیل وضعیت نامناسب روحی به محل کار نرفتم و از مرخصی ذخیره استفاده میکردم اما همه عدم تایید شد و با مرخصی ام موافقت نگردید .گفتن باید هیئت تخلفات اداری بروم که هنوز خبری نشده.میخواستم بدونم برای انصراف از کار باید چی کار کنم لازم هست درخواست انصراف بنویسم یا خیر؟
مورد دیگر آیا از حق سنوات 8سال خدمتم میتوانم بهره مند شوم؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی تکلیف شما در هیأت رسیدگی به تخلفات اداری معلوم شود و سپس اقدام به استعفاء دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا موضوع خود را در هیئت رسیدگی پیگیری نمایید نتیجه مشخص شود سپس امکان استعفا وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ا‌ول باید نتیجه هیات مشخص شود بعد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول تعهدات ضمن استخدام شما ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است