مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر ملک

سلام
زمینی خریدم فاقد سند قولنامه..‌‌.
زمین و اولین شخصی که فروخته 20 سال پیش بوده و طی این 20 سال بین 8 نفر خرید وفروش شده و حالا مشخص شده نفر اول 20 سال پیش کلاهبرداری کرده ...
ومن از نفری که به من فروخته شکایت کردم و نفرات قبلی همه شون توامان با رسیدگی نفر قبلی رو خواستن ...‌
حالا تکلیف من چی می شه پول من کی باید بدهد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ید ماقبل شما ضامن است در مقابل شما اگر از فروش مال غیر مطلع نبوده اید ثمن و غرامات به نرخ شاخص تعلق می‌گیرد وگرنه ثمن به تنهایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست از فروشنده خود شکایت نمایید و ایشان در مقابل شما مسئول است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر از فروش مال غیر مطلع نبوده اید ثمن و غرامات به نرخ شاخص تعلق می‌گیرد لذاطرح دعوا کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر کس به فروشنده ماقبل خود رجوع می‌کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عدم سو نیت شما احراز شود مبالغ ان ثمن معامله قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه فروشنده خود طرح دعوی نمائید و اصل پول به انضمام خسارات را دریافت بنمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ثمن معامله و غرامات را به نرخ روز از ید ماقبل خود مطالبه نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد طوری است که ایادی باید ترتب آن رعایت شود