مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

باسلام من حدود 20 سال پیش زمینی خریدم وبعد از 5 سال اون رو از طریق دادگاه تحویل گرفتم و تا پارسال در اختیار خودم بوده ولی الان مدعی پیدا شده که میگن از مالک قبلی خریدند ولی مالک این رو انکار میکنه و میگه به اون نفروخته و مدعی رفته سند گرفته چه کاری باید انجام بدهم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سند رسمی از اداره ثبت اسناد گرفته است. مبایست دادخواست ابطال سند به دادگاه حقوقی محل تقدیم نمایید،پیشنهاد می‌شود در این خصوص با وکیل دادگستری محل خود حضوری مشاوره نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مستدات است چطوری سند گرفته ؟شما مستند به دلیل ومدارک مالکیت خود دادخواست ابطال سند وی را بخواهید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر کس ادعایی میکند باید اثبات کند، اگر شکایتی شده میتوانید مدارک مالکیت خود را در جلسه رسیدگی ارایه دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

از فروشنده خود شکایت فروش مال غیر شکایت کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با مستندات خود حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید تا با بررسی کامل اسنادتان راهنمایی شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع و مستندات نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام پرونده نیاز به بررسی زیادی دارد، حتما وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند گرفته باشد می توانید دادخواست ابطال سند رسمی بدهید