مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ایجاد درب در کوچه بن بست

با سلام و خسته نباشید
بنده در حدود 25 سال پیش به علت تفکیک ملکم کوچه ای به عرض 6 در طرح هادی روستایی بازگشایی نموده ام بعد از تصویب طرح هادی شهر کوچه 8 متری شده و تعریض یک طرفه از طرف ملکم صورت گرفته و کلیه انشعابات آب و برق و گاز و ... صورت گرفته لذا در حال حاضر مالکین ضلع شرقی که دسترسی به کوچه 16 متری دارند بدون هیچ گونه تعریض و نپرداختن حق و حقوق و بدون در نظر گرفتن قائده حسن همجواری قصد دارند نسبت به ایجاد درب در کوچه اقدام نمودند. البته فعلا یکی از ساکنین بدون هیچگونه تعریض و نپرداختن حق و حقوق قانونی مالک نسبت به ایجاد درب اقدام نمودند.
آیا من میتوانم جلوی درب ایجاد شده دیوارچینی نمایم. تا جلوی عبور و مرورشان را بگیرم با تشکر اگر راهنمایی نمائید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق دهیاری پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که به کوچه تبدیل شده باشد مطابق قانون شما نمی‌توانید ممانعت از هرگونه حق مشاعی دیگر سکنه کنید و سنگ چینی شما یا مسدود نمودن درب همسایه مجاور ممکن است عواقب قانونی برای شما داشته باشد لذا بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی مناسب از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ شما حق چنین اقدام غیرقانونی را ندارید و از طریق دهیاری پیگیری نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در حال حاضر کوچه مورد استفاده عموم است و هرگونه تغییر باعث پیگیری قانونی خواهد بود.