مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد درب در کوچه بن بست اختصاصی بدون اجازه ی مالکان

سلام منزل ما در یک کوچه بن بست اختصاصی است و یکی از همسایگان که دیوارش پشت دیوار بن بست کوچه ی ما می باشد می خواهد دیوار بن بست کوچه ی ما را تخریب کند و درب بگذارد و زمینش را دو نبش کند
آیا برای این کار باید اجازه ی تمام مالکان کوچه رابگیرد؟
یا اجازه چند نفر یا حداکثر اعصای کوچه را بگیرد کافی است؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کوچه متعلق به سهرداری است به کمسیون ماده 100"شکایت کنید اگر کوچه خصوصی است باید تمام مالکین رضایت بدهند