مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم مبایعه نامه و انتقال سند برای دریافت پول نزول

سلام
اینجانب به دلیل نیاز مالی مجبور شدم از کسی پول بگیرم دستی و ماهانه 4 درصد سود بدم بابت پولی که به
مبلغ پول 70 میلیون بو ایشون گفتن برای ضمانت سند میخاد
ماهم یک مبایعه نامه تنظیم کردیم مبنی بر فروش ملکی که به اسم مادرم بود
و با حضور خود مادرم که طرف سی تمن موقع قولنامه داد و چهل تمن موقع انتقال سند رسمی قطعی تو محضر به حساب مادرم ریخت
و تو قولنامه کلیه خیارات منجمله خیار غبن فاحش از فروشنده ساقط شده و سند قطعی هم همینطور ...
این در حالیه که قیمت خونه تا 250 میلیونم هست ...
حالا چند ماه گذشته میخایم پولو پس بدیم سندو باز پس بگیریم
طرف جواب نمیده تقریبا 3 ماه از انتقال سند رسمی گذشته
حالا اگه ایشون نخواد ملکو پس بده تکلیف چیه چیکار میتونیم کنیم
در ضمن یک قولنامه اجاره خط یکساله هم به اسم مادرم نوشت به این منظور که مادرم مستاجر ایشونه
و الان سند تکبرگ به اسم خودش براش اومده و اونم خونه رو گذاشته برای فروش
خواهش میکنم جواب بدین خیلی نگرانیم
و اینکه اگه خونه رو به اسم یکی دیگه کنه چی میشه
و چه مدارکی لازمه برای شروع شکایت

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام ظاهرا بیع واقع شده و شما باید دادخواست مطالبه مابقی ثمن را علیهش بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer