مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سفته

سلام بنده از یک نفر سفته گرفتم از بابت بدهی 1400گرفتم تاریخ ننوشته بود 1399برای من حساب داشت داد و بعد 1400برای من بدهکار بود الان شکایت کردم میگه من 1399پول دادم آیا من میتونم از بانک استعلام بگیرم 1400سفته راگرفتم

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

بله اگر شماره خزانه داری و سری یا سریال چاپ سفته مرتبط با سال 1400 بوده و با استعلام، تاریخ خرید سفته نیز مشخص شود؛ اماره ای است بر اینکه در تاریخ مزبور، هنوز دین و طلب شما بر ذمّه بدهکار باقی بوده است و بدهی ایشان پرداخت نشده بوده که بابت آن سفته داده بوده اند فلذا دین ادا شده ایشان در سال 1399، مربوط به بدهی سابق بوده و مرتبط با سفته سال 1400 نیست.