مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ سررسید در ته برگ

سلام سفته ای بخاطر ضمانت کاری به صاحب کارم دادم که ته برگی که پیش من تاریخ سررسید برا سال 1400 ولی رو خود سفته تاریخ روز نوشتن گذاشتن اجرا قبلا صاب کارم بهم گفته بود سفته رو گم کرده وچون ته برگ پیش من همون سفته رو بی ارزش میکنه که متاسفانه الان اجرا گذشته تو دادگاه چجوری دفاع کنم از خودم ... ممنون از وقتی که میگذارین خسته نباشید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما داستان را بنویس طی یک لایحه بده به دادگاه و در ان بگو این سفته بابت ضمانت کاری بوده و ایشان قرار بود به من پس بدهد لیکن گفت گم شده و اینک خیانت در امانت کرده است . وفق ماده 19 قانون ایین دادرسی مدنی اجازه بده برم شکایت کیفری خیانت در امانت بکنم و نتیجه را بیارم.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت خیانت در امانت علیه کارفرما طرح کنید و شکوائیه و لایحه دفاعیه خودتان را به شعبه رسیدگی کننده ارائه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ثابت کنید ایشان طلبی از شما ندارند‌و بابت ضمانت به وی دادید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
چه شاهد یا دلیلی و پیامی دارید؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دفاع تخصص وکلاست نه شما ته بزگ سفته مدرکی نیست که به نفع شما باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست اثبات نماید که این سفته بابت حسن انجام کار بوده و صرفاً بابت ضمانت اخذ شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما دادخواست استرداد لاشه سفته به علت ضمانتی بودن را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اثبات نماید که این سفته بابت حسن انجام کار بوده و صرفاً بابت ضمانت اخذ شده است