مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم با چوب

امروز یک درگیری برای من رخ داد و باعث زد و خورد شد و شخص مقابل با چوب 5 قسمت از بدن من رو با چوب زد و الان کلن سیاه شده ... و کارای شکایتش رو کردم و فردا میرم پزشک قانونی ... میخواستم بدونم چیکار بکنم تا سریعتر کارم راه بیفته و می‌دونم توی راه شکایت کردن خیلی سنگ جلوی پای آدم میندازن پلیس و دادگاه... و یه موردی که یکی از استوا های پلیس همون کلانتری شاهد درگیری بود و همون لحظه برگه شکایت. رو مهر کرد ... ممنوون میشم یه راهنمایی بکنین منو

و یه مورد دیگه توی درگیری ضربه به پهلوم خورد و به پلیس گفتم توی شکایت بنویسه ولی دیدم ننوشته چیکار میتونم بکنم و همینطور زانو چپ هم درد می‌کنه و نمیتونم بشینم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

باید تحمل کنی و پرونده سیر قانونی خودش را طی کنه..البته از وکیل استفاده کنی بهتره