مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت بکار

باسلام خدمتتون اینجانب ... ... از سال 86 الی آخر91 در ناجا بصورت پیمانی شاغل بودم که متاسفانه بخاطر یک اشتباه سر اکیپ در یک مورد گشت مرزی برای همه اعضای اکیپ پرونده و بعد دادسرای نظام و محکومیت به تصرف غیر قانونی در اموال توقیفی محکوم شدیم و البته متاسفانه حفاظت با بزرگنمایی پرونده و اینکه بنده اولین سابقه گشت من بود که منجر به برخورد و درگیری شد و بنده فقط 2 الی 3ماه از حضور در یگانم میگذشت و بی تجربگی و نداشتن آموزشهای لازم باعث شد که پس از اتمام خدمت 5ساله پیمانی از کار منفک و بعد از چند کمیسیون که در تهران تشکیل شدبه رای بر اتمام خدمت پیمانی و رای منفی منجر شد. حالا من که هیچ سابقه بد به غیر همین یه مورد که نه بحث مالی داشته و فقط به خاطر یک اشتباه اونم سراکیپ بوده و نه حتی یه مورد توبیخ در پرونده خدمتی بنده که میشه استعلام گرفت آیا هیچ راه بازگشتی بکار نیست البته من سوال کردم میگن با توجه به ماده و تبصره جدید هیچ راهی نیست البته از گزینش ناجا. خواستم از شما یه راهنمایی بگیرم ممنون میشم پاسخ بدین. باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه به لحاظ وجود جکم در این خصوص کار از کار گذشته و راهی متصور نیست