مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه متهم

سلام متهم بنده با درخواست اعسار خود توانست بدهی که به من داشت را تقسیط کند. اما حساب متهم تا پایان آخرین قسط مسدود می باشد و اطرافیان متهم چک ضمانت برای او دادند. ولی در حال حاضر تقاضای آزادسازی حساب برای دریافت یارانه و منع تعقیب را از من میخواهند. درصورتی که در حضور قاضی این موارد صورت جلسه شد. آیا امکان اینکه حساب یارانه فقط آزاد شود هست؟ آیا اصلا این کار به صلاح هست یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخصی کفیل متهم شده است و ضمانت نموده است خب این به نفع شماست چرا که حقوق شما حفظ خواهد شد ولی در خصوص خواسته ایشان نیز احتمال وجود دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید درخواست به شعبه بدهین و موافقت قاضی هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت پذیرش اعسار حساب‌ها رفع مسدودی می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش تکراری است و در گذشته به نحو دقیق پاسخ داده شده است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
درصورت پذیرش اعسار رفع توقیف انجام خواهد شد بهتر است فشار روی فرد بدهکار کم نشود.