مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی در صورت تعهد خدمتی

با سلام و خسته نباشید بنده سال 1400استخدام پیمانی وزارت بهداشت شدم و تعهد 5 ساله محضری از من گرفتن که 2سال نیم ازش سپری شده، پرستار منطقه صعب العبور ییلاقی هستم.
در 9ماه اخیر دچار دیسک گردن شده ام و قادر به هفته ای یک بار رفت و آمد که مجاز است نبوده به ناچار هر چند هفته به شهر نزد خانواده میام ، آیا تبصره ای درمورد بیماری یا شرایط بنده وجود دارد که با استفاده از آن قادر به انتقالی گرفتن به شهر باشم؟ چون شبکه بهداشت شهرستان با درخواست بنده موافقت نمیکنند به استان مراجعه میکنم میگن باید از شبکه شهرستان اقدام کنی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست اعزام به بیمارستان و کمیسیون پزشکی بدهید جهت درمان یا از کار افتادگی یا استراحت پزشکی ....

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید