مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مزایده ای

سلام وقت شما به خیر
من آپارتمانی خریدم که مبلغ 40 میلیون وام داشت.
ظاهرا سازنده وام ساختمان رو تا به الان پرداخت نکرده و ملک الان در مزایده قرار گرفته.
خواستم بدونم تکلیف بنده که نمیدونستم ملک مشکل داره و در مزایده هست چیه؟
میتونم وسایلمو ببرم و ساکن بشم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی ، نیاز به بررسی مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه است
در صورت انجام مزایده و فروش ملک ، شما می بایست بلافاصله دادخواست حقوقی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با شرایط را بررسی نمود تا بهترین مسیر را انتخاب نمایید ابتدا باید بدهی بانک بررسی شود و سپس مبایعه نامه شما و سایر موارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد مبایعه‌نامه می‌توانید علیه فروشنده دعوی مربوطه را از طریق مراجع قضایی مطرح بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر بعد از توقیف خریده باشید معامله تان مشکل دارد
باید دادخواست حقوقی دهید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. باید مفاد قرارداد و تاریخ توقیف و چند فاکتور دیگر بررسی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید قرارداد خود را فسخ نمایید تمام ضرر و زیان و حق وکیل را نیز دریافت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده طرف شما ملزم به حسن اجرای تعهدات از جمله رفع مانع می‌باشد